Elke maand, 

een nieuw menu


We werken steevast met verse en streekgebonden producten. Elke maand trachten we te werken met seizoensgebonden ingrediënten. Ontdek op deze pagina wat er deze maand op het menu staat en aarzel niet om contact met ons op te nemen wanneer u allergisch bent aan bepaalde ingrediënten!

MENU JULI

Verse tartaar van Vlaams Rood


- - -


Gebakken zalm

Erwten-yoghurtpuree

Griekse pasta

Munt


---


Gebakken eend met sinaasappelsaus

Gebakken Jonagold


---


Tongscharfilet met botersaus

Groene asperges

Schuim van aardappel

Crumble van walnoten


---


Lamskroontje op een bedje van pistachecrème

Démi-glace saus

€45

Dessert €10
Aangepaste wijnen €25
Aangepaste theeën €20

MENU AUGUSTUS

Amuse van Carpaccio


- - -


Tomaat Mozarella


---


Gebakken ganzenlever

Crumble van perzik

Vanille

Groene kruiden


---


Rode Poon

Broccoli asperges

Champagnemousseline


---


Kalfslonghaas

Aardappel

Knolselder

Spitskool

Kalfsjus

€46

Dessert €10
Aangepaste wijnen €25
Aangepaste theeën €20