Bij wie kom je tafelen?


Ik ben Thomas en word binnenkort 18 jaar. Ik liep humaniora in College OLV Ten Doorn Eeklo. Daar volgde ik 2 jaar fijne keuken en 2 jaar grootkeuken.

Ik had al vrij vlug door dat de fijne keuken mijn voorkeur droeg. Ik probeerde thuis gerechtjes en dessertjes  uit wat goed leek te lukken. Ik kocht kookboeken en zat er dagelijks met mijn neus in.

Mijn passie was geboren en ik wist wat ik in de toekomst wou doen: mensen een mooie, zorgeloze avond bezorgen, hen in de watten leggen, hen lekkere gerechtjes voorschotelen, kortom hen een verwenmiddag of -avond bezorgen.

Wat mag je van ons verwachten?


Tegenwoordig gaat het om veel meer dan alleen dineren.

Gasten kiezen vaker voor het totaalplaatje. Eten en drinken moet daarom een beleving zijn. Daar wil ik dan ook volledig voor gaan.

Waar kan je ons vinden??


Wat de locatie betreft: ik krijg de kans van mijn ouders om mij volledig te ontplooien en daarom richtten zij hun bijgebouw in de tuin om tot een “huiskamerrestaurantje” voor 6 à 8 personen.

Ik woon  in een mooie, rustige buurt en ik wil  dat mensen dààr, naast het lekkere eten,  dan ook kunnen van genieten.

Ik hoop jullie alvast te verwelkomen bij TOMAZ!


GOOD FOOD = GOOD MOOD!

Reserveren


Reserveren kan voor minimum 4 en maximum 8 personen. Uw reservatie is pas defintief na onze bevestiging. De beschikbaarheid kan u enkel raadplegen via laptop of PC; niet via Smartphone of Tablet!